За нас

ХИПЕРМАРКЕТ е интернет продавница во сопственост на АЛКОМ дооел од Скопје.

Нашата цел е да Ви овозможиме да имате повеќе слободно време, а купувањето да Ви биде забава и уживање! ХИПЕРМАРКЕТ на само чекор од Вас Ви нуди разновидни производи со висок квалитет, и брза и професионална услуга.

Купувајте од дома, додека сте на работа или во движење! 

Ваш ХИПЕРМАРКЕТ, Ваша нова приказна!

За повеќе информации контактирајте не на info@hipermarket.mk или на телефоните 02 612 1107, 070 514 826 или 070 239 825, секој работен ден во периодот од 9 до 18 часот.